top of page
Jakobsberg Elektriker.jpeg

Samarbetspartners

Vi är väldigt stolta över alla de samarbeten vi har med olika partners inom vårt nätverk! Vi välkomnar dig som söker ett samarbete med en seriös och professionell elfirma att kontakta oss!
Låt oss tillsammans leverera marknadens bästa samarbete!

awswer online.jpeg

Svarstjänster

AnswerOnline hjälper Sveriges företag med personlig svarsservice, telefonpassning & webbchat!

Sedan 1994 har AnswerOnline hjälpt företag att svara i telefon genom personlig svarstjänst, flexibel växeltjänst och mer omfattande extern kundtjänst.

 

Telefonpassning och webbchatt frigör din tid – när du har behov – utefter dina behovEra kunder slipper köer och upplever att ni alltid finns tillgängliga på ett personligt sätt samtidigt som ni själva kan ha fokus på rätt ställe.

Jakobsberg Elektriker - En framtid tillsammans!

Jakobsbergelektriker.se drivs med meningen att skapa marknadens främsta service gentemot våra kunder, både privata aktörer, företag och myndigheter. 

Och vi söker ständigt fler aktörer att samarbeta med, så länge som vi gemensamt arbetar för att tillhandahålla den högsta kvaliteten av service och bemötande gentemot våra kunder. Ta kontakt med oss idag om du vill ha en pålitlig och professionell samarbetspartner, som delar din vision om vikten av service och bemötande av kunder!

bottom of page